Contact

 

BVBA ADVOPLUS advocaten
Willem van Nassaustraat 9
B-9000 GENT

Telefoon: +32(0)9 248 00 82
Fax:          +32(0)9 270 32 30
E-mail:      info@advoplus.be

Het kantoor is telefonisch bereikbaar van 9u tot 12u en van 14u tot 18u.
Op donderdagnamiddag werkt het kantoor met gesloten deuren.

Bereikbaarheid

De Willem van Nassaustraat, een zijstraat van de Kortrijksesteenweg, is gelegen nabij het centrum van GENT.

De kantoor is gelegen buiten de kleine ring en is daarom ook na de invoering van het Gentse circulatieplan vlot bereikbaar.

Te voet/met de tram vanaf het station GENT-SINT-PIETERS of de B-parking GENT-SINT-PIETERS
Het kantoor is gelegen op 10 minuten wandelafstand van het station GENT-SINT-PIETERS of van de naastgelegen B-parking GENT-SINT-PIETERS. Tramlijn 1 van het station naar het centrum van GENT heeft een halte ‘Willem van Nassaustraat’ net voor de deur van het kantoor.

Met de wagen komende van de E40/E17
Komende van de E40/E17 neemt u de afrit GENT-centrum richting alle richtingen. Bij het eerste verkeerslicht slaat u linksaf richting EEKLO. Bij het vierde verkeerslicht slaat u linksaf de Kortrijksesteenweg in richting station GENT-SINT-PIETERS. Het kantoor bevindt zich in de tweede straat links, op de hoek van de Kortrijksesteenweg en de Willem van Nassaustraat.
U kunt uw auto kwijt op de bovengrondse openbare parkeerplaatsen rond het nabijgelegen Citadelpark of in de op 10 minuten wandelafstand gelegen ondergrondse parkeergarage Sint-Pietersplein (aangeduid op het verkeersgeleidingssysteem als P10).

Met de wagen komende van de R4
U kunt ook parkeren in de nieuwe ondergrondse B-parking GENT-SINT-PIETERS, P1 Sint-Denijslaan, die rechtstreeks toegankelijk is vanaf de R4 rond GENT via de nieuwe Valentin Vaerewyckweg en de Timichegtunnel.
Let op: deze nieuwe weg is mogelijk nog niet opgenomen in alle routeplanners en GPS toestellen. GPS coördinaten inrit Parking: 51.036135; 3.704544 – GENT Sint-Denijslaan.